Alltid fornøyd med Farstad Bil
Kvalitet og fleksibilitet til en hyggelig pris
Tillit er viktig for oss

Ditt bilverksted i Farstad

Farstad Bil ble etablert i 01/06-2018 og videreførte Farstad navnet med samme adresse og telefon-nummer. Vi er et godkjent bilverksted, og har over 24 års erfaring innen bransjen. I dag er vi 5 fast ansatte, som alltid gjør sitt ytterste for å gjøre alle våre kunder fornøyde med vårt arbeid. Farstad Bil tilbyr rask og rimelig service, og vi tilbyr utlånsbil.

Vi er medlem av Mekonomen.

For timebestilling, ta kontakt på 71 26 41 31.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt for en hyggelig bilprat dersom du har spørsmål, eller ønsker å bestille time.

Mekonomen

Mekonomen Bilverksteder er profesjonelle verksteder med kunnskap og tidsriktig utstyr for å utføre service og reparasjoner selv på moderne, avanserte biler uansett merke. Du finner i dag over 1000 Mekonomen Bilverksteder i Skandinavia. Det er trygt å vite at det ikke er langt til neste Mekonomen Bilverksted om uhellet skulle være ute eller din bil trenger en service.

Assistanse hele døgnet

Mekonomen Mobilitet gir deg en ekstra trygghet når du er ute på veien, og du skal vite at du kan ringe oss hele døgnet alle dager i året, uansett årsak! Assistansen utføres eksklusivt av Falck, og deres stasjonsnett dekker hele landet hele døgnet. Mekonomen Mobilitet dekker hele Norge og Europa. Mekonomen Mobilitet gjelder ikke for taxibiler i næring.

Når du trenger assistanse

Behøver du assistanse ringer du enkelt til Mekonomen Direkt på tlf 05566, og velg Mekonomen Mobilitet. Ha bilens registreringsnummer tilgjengelig når du ringer oss, så hjelper vi deg raskt. Husk at du alltid må ta på deg refleksvest når du skal sikre området. Sørg også for å plassere varseltrekanten godt synlig og i tilstrekkelig avstand fra kjøretøyet (150 meter).